Tradefair

Tradefair

LingeriePRO - de enige modevakbeurs in België - is het ultieme vaktreffen voor Benelux modewinkels en in het bijzonder voor lingeriespeciaalzaken.
De beurs is een belangrijk platform om nieuwe contacten te leggen en orders te schrijven.

Bovendien houdt het LingeriePRO-team als absolute expert en sectorconnaiseur de vinger aan de pols. Het halfjaarlijks event is een bron van inspiratie voor bedrijven en boetiekhouders die er up-to-date gehouden worden met het laatste nieuws uit de sector en inzichten in de markt. Daarmee is LingeriePRO dé beurs van de Lage Landen waar professionals uit de Benelux-markt samenkomen.

Dit B-to-B treffen vindt plaats het laatste weekend van januari en juli in Waagnatie Expo & Events in Antwerpen. Er worden ruim 350 collecties in nachtmode, lingerie, badmode, homewear, shapewear, legwear, activewear... voor dames, heren en kinderen getoond.

B-to-B treffen

Tradefair Geschiedenis

Juli 2016

LingeriePRO: Het punt is…

… dat LingeriePRO meer dan ooit het centrale punt is waar de branche elkaar ontmoet en met elkaar handelt, kortom waar de toekomst zich ontplooit.

Daarom zetten wij er zeker geen punt àchter, maar in het midden van het nieuwe logo dat in 2016 gelanceerd werd naar aanleiding van een nieuwe huisstijl. Een frisse wind waait door LingeriePRO.

LingeriePRO: Het punt is…

Augustus 2009 – Januari 2016

LingeriePRO Tradefair

De vorige locatie barstte uit haar voegen en iets verderop werd Hangar 29 de thuisbasis van de volwaardige vakbeurs LingeriePRO Tradefair. Waar bij het aankooptreffen vooral de focus op orders noteren lag, is de mix van oriënteren en orders plaatsen uitgesprokener bij de volwaardige vakbeurs.

De eerste editie in Waagnatie Expo & Events presenteerde 50 bedrijven. Ondertussen ontmoet je als lingeriespeciaalzaak meer dan 120 aanbieders met meer dan 350 merken. Ideaal dus om je persoonlijke lingeriewereld vorm te geven.

Februari 2001 – Januari 2009

LingeriePRO Aankooptreffen

Op initiatief van 11 bedrijven ging LingeriePRO Aankooptreffen van start in Hotel Serwir te Sint-Niklaas. Serwir zal 3 keer fungeren als ontmoetingsplaats en evolueert naar 19 bedrijven voor de wintereditie van 2002.

Vanaf augustus 2002 spreekt de lingeriesector af in zaal Stuurboord/Hangar 26 aan de Schelde in Antwerpen. De laatste editie van LingeriePRO als aankooptreffen, januari 2009, presenteerden 32 bedrijven zich aan de Belgische lingeriemarkt.