Programma sessie BE PRO – BE ACTIVE – BE PROACTIVE

Naast het aanbod bij uw leveranciers is LingeriePRO ook de plaats bij uitstek voor ontmoeting en inspiratie. 3 topsprekers belichten actuele thema’s waar u als lingeriespecialist vandaag mee te maken krijgt. Verwacht u aan kant en klare informatie en bruikbare tips voor uw zaak!

3 topics & 3 verschillende thema’s : NOTEER ALVAST DE TIMINGS IN UW AGENDA

BE PRO

Zondag 29 januari 13.30 - 14.00u

DURF!  De lingeriespecialist heeft goud in handen en beseft dat niet altijd. Veerle Windels, maakt de vergelijking met het buitenland waar er nauwelijks lingeriespeciaalzaken zijn en de klanten richting ketens, warenhuizen en online geduwd worden.
Via het centrale thema ‘DURF’ gaan we op zoek naar opportuniteiten voor uw zaak.

Spreker: Veerle Windels, Freelance Journalist met meer dan 20 jaar ervaring in oa mode, fotografie, trends, …

Veerle Windels

BE PROACTIVE

Zondag 29 januari 15.00 - 15.30u

Hannes brengt de evoluties in social media - pré en post corona - in beeld. En wat met influencers voor uw zaak? Samenwerken of niet? Welke zijn daarbij mogelijke platformen? En ook; hoe zoeken jongeren info? Wat met TikTok en LinkedIn voor de retailer? Hannes helpt je op weg! 

Spreker: Hannes Coudenys, social media expert, vlogger en zaakvoerder van Hurae dat oa social media campagnes bedenkt voor topbedrijven

Hannes Coudenys

BE ACTIVE

Zondag 29 januari 14.15u en 16.30u

De 6 deelnemers van het trendforum geven tekst en uitleg via interviews over de producten die ze er voorstellen. Wat is nieuw? Wat is beter? Wat kunnen deze producten betekenen voor uw assortiment?

6 verschillende sprekers en invalshoeken

Maandag 30 januari 14.00 - 14.30u

Wat is het belang van het dragen van een sportbeha tijdens het sporten? Maakt specifieke kledij echt het verschil? Wat zijn de voordelen en waar moet je op letten als je de klant wil adviseren?

Sprekers: Runnerslab

Runnerslab

Extra!

De interviews van zondag kan u op maandag als podcast opnieuw beluisteren!

Visit LingeriePRO? Register now »