Exposant

Waarom deelnemen

LingeriePRO, de toegangspoort tot de Benelux-lingeriemarkt!

De lingeriesector evolueert constant en de leveranciers kennen LingeriePRO als een service-gerichte en betaalbare tool om tijdens 2 dagen het gros van de lingeriespeciaalzaken van de Benelux te ontmoeten. Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de Beneluxhandelaars de beurs bezoekt.

Contacten worden gelegd en monden niet zelden uit in een fijne klant/leveranciersrelatie. De aankoopverantwoordelijken van de lingeriespeciaalzaken beseffen ook dat er met een bezoek aan LingeriePRO heel wat tijd kan bespaard worden door op 1 plek een gamma van merken een groot aandeel van hun orders te plaatsen.

LingeriePRO is een vaste waarde, een constant en aantrekkelijk geheel met een ruim en divers aanbod in elke aspect van de bodyfashion. De internationale weerklank van LingeriePRO groeit jaar na jaar waarbij vooral Europese bedrijven hun blik naar de Lage Landen richten. Door de centrale ligging is LingeriePRO de ideale poort tot de Benelux-lingeriemarkt.

Interesse om deel te nemen als exposant?

Vul het formulier in

Ideale toegangspoort!

Op 3 edities na heeft LingeriePRO steeds haar thuisbasis in de stad aan de Schelde. Momenteel is het stadsdeel Het Eilandje één van de meest trendy plaatsen in Antwerpen en Waagnatie Expo & Events - Hangar 29 is daar een belangrijk fundament van. Met een totale oppervlakte van ongeveer 6000m² beursruimte en de aantrekkelijke ligging ten opzichte van het stadscentrum maakt van deze plaats, waar vroeger onder andere de Red Star Line vertrok richting Amerika, de fijne basis voor een schitterende mix van werk&lingerie en ontspanning in Antwerpen.

Onze sector evolueert constant en de leveranciers kennen LingeriePRO als een betaalbaar geheel om op 2 dagen tijd het gros van de lingeriespeciaalzaken van de Benelux te ontmoeten. Contacten worden gelegd en monden uit in een fijne klant/leveranciersrelatie. De aankoopverantwoordelijken van de lingeriespeciaalzaken beseffen ook dat er tijdens deze tweedaagse heel wat tijd kan bespaard worden door een groot aandeel van hun orders te plaatsen.

Op dit ogenblik belooft de volgende editie, met voornamelijk collecties voor herfst/winter 2019, een uiterst aantrekkelijk geheel te worden met een ruim en divers aanbod in elke aspect van de bodyfashion. De internationale weerklank van LingeriePRO groeit jaar na jaar waarbij vooral Europese bedrijven hun blik naar de Lage Landen richten. Door de centrale ligging is LingeriePRO de ideale poort tot de Benelux-lingeriemarkt.

De 37ste editie LingeriePRO Tradefair vindt plaats op zondag en maandag 27-28 januari 2019 in Waagnatie Expo & Events te Antwerpen van 9u-18u.
De zomereditie is op zondag 28 en maandag 29 juli 2019.
Voor inlichtingen: of +32 475 28 55 03